Espaguetis amb espinacs i gambes
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espaguetis
- Sal
- 1 ceba
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 1 llimona
- 300 grams de gambes
- 300 grams d'espinacs de fulla
- Flor de sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Cuina els espaguetis en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Mentrestant, pica la ceba i cuina a foc lent amb una mica d'oli.
Agrega una mica de pela de llimona ratllada.
Afegeix les gambes i salta fins que agafin color.
Esprem la llimona, i agrega el suc a les gambes.
Escorre els espaguetis, agrega directament quan les treguis de l'aigua bullent a les gambes.
Agrega i barreja bé amb els espinacs.
Afegeix l'oli d'oliva restant.
Condimenta els espaguetis amb flor de sal i pebre i serveix de seguida ben calents.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2167 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.