Pollastre rostit amb herbes provençals i patates
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre
- 2 cebes
- 1 Quilo de patates
- 6 grans d'all
- 1 cullerada d'herbes provençals (romaní, farigola, alfàbrega, orenga)
- 1 got de vi blanc
- Suc d'un quart llimona
- 1 pastilla de brou de pollastre
- Julivert picat
- Sal i pebre mòlt
- Oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Talla les cuixes de pollastre en dues parts.
Assaona les cuixes amb sal i pebre, sofregeix una mica en una paella amb l'oli.
Retira i reserva.
En el mateix oli, fregeix la ceba, tallada a tires fines.
El fons d'una safata de forn la cobrim amb la ceba i a sobre col·loquem les cuixes de pollastre.
Pica en un morter els alls crus amb sal, les herbes provençals i el julivert.
Afegeix el vi blanc i posa tot damunt de les cuixes de pollastre.
Afegeix el suc de llimona i el brou de carn.
Col·loca la safata al forn preescalfat a 180 graus i cuina durant uns 40 a 50 minuts, dóna la volta, a mitjan temps.
Pela les patates, talla en rodanxes i fregeix, escorre i afegeix al pollastre, dóna-li la volta a mitjan temps de cocció, posa unes poques sota del pollastre i altres per sobre.
Deixa fins que les patates i el pollastre es tornin don bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3730 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.