Risotto de bolets amb boletes de salsitxa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'arròs
- 1 carabassó petit
- 300 grams de xampinyons (o altres bolets)
- 8 salsitxes
- 1 l de brou de pollastre o de verdures o aigua
- 1 ceba
- 1 all
- 1 got de vi blanc o cava
- 40 grams de mantega
- 40 grams de formatge parmesà ratllat
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Desfés les salsitxes i forma boles.
En una cassola amb una mica d'oli posa a enrossir les boles de salsitxa fins que agafin color, i reserva.
En el mateix oli cou la ceba picada i l'all tallat ben petit.
Quan la ceba estigui cuita però sense color afegeix els bolets i cuina fins que s'evapori l'aigua.
Incorpora les boles de salsitxa i el carabassó tallat a daus petits, dóna un parell de voltes i ja pots afegir l'arròs, deixa coure durant un minut mentre vas remenant, l'arròs agafarà un color transparent.
Tira el vi i espera a què s'evapori l'alcohol.
Afegeix el brou bullent, a poc a poc, a mesura que l'arròs el vagi necessitant, i remou suaument constantment durant 15 a 18 minuts.
És molt Important tenir el brou bullint en un altre cassó i anar afegint a cullerots a la cassola de l'arròs de mica en mica.
Quan faltin un parell de minuts per finalitzar la cocció de l'arròs afegeix la mantega i per acabar incorpora el formatge ratllat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1678 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.