Risotto de bolets amb boletes de salsitxa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams d'arròs
  • 1 carabassó petit
  • 300 grams de xampinyons (o altres bolets)
  • 8 salsitxes
  • 1 l de brou de pollastre o de verdures o aigua
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 1 got de vi blanc o cava
  • 40 grams de mantega
  • 40 grams de formatge parmesà ratllat
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Desfés les salsitxes i forma boles.
En una cassola amb una mica d'oli posa a enrossir les boles de salsitxa fins que agafin color, i reserva.
En el mateix oli cou la ceba picada i l'all tallat ben petit.
Quan la ceba estigui cuita però sense color afegeix els bolets i cuina fins que s'evapori l'aigua.
Incorpora les boles de salsitxa i el carabassó tallat a daus petits, dóna un parell de voltes i ja pots afegir l'arròs, deixa coure durant un minut mentre vas remenant, l'arròs agafarà un color transparent.
Tira el vi i espera a què s'evapori l'alcohol.
Afegeix el brou bullent, a poc a poc, a mesura que l'arròs el vagi necessitant, i remou suaument constantment durant 15 a 18 minuts.
És molt Important tenir el brou bullint en un altre cassó i anar afegint a cullerots a la cassola de l'arròs de mica en mica.
Quan faltin un parell de minuts per finalitzar la cocció de l'arròs afegeix la mantega i per acabar incorpora el formatge ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1678 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: