Falques de carabassa amb carn picada
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de carn picada
- 1 ceba picada
- Mantega per cuinar
- 1 cullerada de farina
- 1 a 2 cullerades de puré de tomàquet
- 3 a 4 branquetes de farigola
- 2 dl de brou
- Sal
- Pebre
- 400 a 600 grams de carn de carabassa, tallada en 4 a 8 falques.
- Una mica de farigola per decorar.
4 racions
Elaboració
Fregeix la carn de mòlta i la ceba en mantega calenta.
Agrega la farina, el puré de tomàquet i la farigola, i barreja bé el conjunt.
Desglaça amb brou.
Tapa i cou a foc lent durant 15 a 20 minuts.
Assaona amb sal i pebre.
Retira les branques de farigola.
Cuina la carabassa en una olla gran amb abundant aigua amb sal, durant uns 10 a 15 minuts.
Retira i escórre bé.
Posa la carabassa i la carn picada en plats i decora amb farigola.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1605 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.