Hamburgueses de patata

Ingredients

  • 800 grams de patates farinoses
  • 1 cullerada de sal
  • 1 rovell d'ou
  • Una mica de nou moscada, ratllada
  • 1 cullerada de farina blanca
  • 80 grams de cansalada picada ben fina
  • 1 escalunya, picada
  • ½ remet de julivert, picat fi
  • Una mica de farina per donar forma
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 cullerades de crema fresca
  • ½ remet de cibulet, picat ben fi.

Elaboració

En un cassó bull les patates, amb la pella, deixa que s'evapori durant un curt temps, pela encara calentes i fes un puré, amb el premsa, patates
Barreja immediatament amb la sal, el rovell d'ou, la nou moscada i la farina.
Fregeix la cansalada i l'escalunya en una paella, afegeix, el julivert, i barreja amb el puré de patata.
Sobre una mica de farina espolsada al damunt de la superfície de treball, fes rotllos d'aproximadament uns 6 cm Ø.
Talla llenques de prop de 2 cm de gruix.
Rosteix durant 3 a 4 minuts a la mantega calenta, banda i banda fins que quedin daurades.
Disposa sobre les hamburgueses, crema fresca i cibulet.
Aquestes hamburgueses les pot acompanyar amb una bona amanida del tems.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: