Hamburgueses de patata
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de patates farinoses
- 1 cullerada de sal
- 1 rovell d'ou
- Una mica de nou moscada, ratllada
- 1 cullerada de farina blanca
- 80 grams de cansalada picada ben fina
- 1 escalunya, picada
- ½ remet de julivert, picat fi
- Una mica de farina per donar forma
- 1 cullerada de mantega
- 2 cullerades de crema fresca
- ½ remet de cibulet, picat ben fi.
Elaboració
En un cassó bull les patates, amb la pella, deixa que s'evapori durant un curt temps, pela encara calentes i fes un puré, amb el premsa, patates
Barreja immediatament amb la sal, el rovell d'ou, la nou moscada i la farina.
Fregeix la cansalada i l'escalunya en una paella, afegeix, el julivert, i barreja amb el puré de patata.
Sobre una mica de farina espolsada al damunt de la superfície de treball, fes rotllos d'aproximadament uns 6 cm Ø.
Talla llenques de prop de 2 cm de gruix.
Rosteix durant 3 a 4 minuts a la mantega calenta, banda i banda fins que quedin daurades.
Disposa sobre les hamburgueses, crema fresca i cibulet.
Aquestes hamburgueses les pot acompanyar amb una bona amanida del tems.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1399 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.