Espaguetis amb Sépia

Ingredients

  • 350 grams d'espagueti
  • Salsa de tomàquet
  • 6 sèpies
  • 1 ceba blanca
  • 1 bitxo
  • 2 dents d'all
  • 6 fulles d'al baca
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 vas de vi blanc sec
  • Sal al gust
  • Pebre al gust

4 racions

Elaboració

Dora en l'oli, la ceba i els alls picats, afegeix la sèpia neta i tallada a tires, cou durant cinc minuts, afegeix el vi blanc i deixa evaporar.
Agrega la Salsa de tomàquet, el bitxo i l'alfàbrega.
Assaona amb pebre al gust i cou durant cinc minuts més.
Cou els espaguetis en abundant aigua salada fins que estiguin al dente, cola la pasta.
Condimenta amb la salsa preparada i l'alfàbrega tallada en juliana.
Per donar un sabor més intens a la recepta, es pot substituir el vi blanc per un rajolí de vinagre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: