Espaguetis amb Sépia
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams d'espagueti
- Salsa de tomàquet
- 6 sèpies
- 1 ceba blanca
- 1 bitxo
- 2 dents d'all
- 6 fulles d'al baca
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 vas de vi blanc sec
- Sal al gust
- Pebre al gust
4 racions
Elaboració
Dora en l'oli, la ceba i els alls picats, afegeix la sèpia neta i tallada a tires, cou durant cinc minuts, afegeix el vi blanc i deixa evaporar.
Agrega la Salsa de tomàquet, el bitxo i l'alfàbrega.
Assaona amb pebre al gust i cou durant cinc minuts més.
Cou els espaguetis en abundant aigua salada fins que estiguin al dente, cola la pasta.
Condimenta amb la salsa preparada i l'alfàbrega tallada en juliana.
Per donar un sabor més intens a la recepta, es pot substituir el vi blanc per un rajolí de vinagre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1455 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.