Pizza vegetal amb massa d'espinacs
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients per la massa:
- 300 grams de farina
- 150 ml d'aigua
- 50 grams d'espinacs congelats
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge
- 5 grams de llevat
- Sal i pebre al gust.
Ingredients per la pizza:
- 100 grams de tomàquet fregit
- Pebrots verds i vermells tallats a tires
- Carabassó i albergínia tallats a tires
- Un pessic d'orenga, Sal i Pebre
- 60 a 70 grams de tomàquets xerri deshidratats i marinats
- 150 grams de bròcoli
- Un pessic de sal, orenga i pebre (al gust).
2 racions
Elaboració
Posa en una batedora els espinacs amb l'aigua, i bat la barreja.
En un bol gran, barreja la resta dels ingredients de la massa.
Un cop llestes les dues mescles, les ajuntes al bol, i pasta bé.
Pasta fins que la massa no s'enganxi als dits.
Si la massa et queda seca, pots afegir una mica més d'aigua. Si, per contra, està molt enganxosa, afegeix farina fins que la massa es desprengui dels dits.
Deixa reposar la massa 30 minuts sobre el bol, i coberta amb un drap, perquè el llevat faci el seu efecte.
Estira la massa amb un corró perquè quedi fina.
Col·loca la massa sobre un motlle, o sobre la safata del forn.
Col·loca paper de forn per protegir la massa.
Sobre la base de la pizza, escampa el tomàquet fregit, de manera que cobreixi de manera homogènia tota la base fins a arribar gairebé a la vora.
Talla i lamina les diferents verdures i distribueix sobre la pizza.
Escampa la mozzarella sobre de la verdura, i aporta un toc de sal, pebre i orenga.
Enforna durant 20 minuts a 180 graus.
Per a un acabat cruixent, cou 3 minuts més a 220 graus.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1757 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.