Pollastre en salsa de llet i mostassa
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
Pollastre:
- 1 pollastre d'uns 1,2 kg
- 2 cullerades de mostassa granulada
- 1 cullerada de flor de sal
- Una mica de pebre molt.
Salsa:
- 250 grams d'api
- 1 ceba
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 fulla de llorer
- 2 cullerades de mostassa granulada
- 5 dl de llet sencera
- 1 dl de brou de pollastre.
Estofat al forn:
- Flor de Sal, segons sigui necessari
Puré de patates:
- 800 grams de patates farinoses
- Aigua salada
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Flor de Sal, segons sigui necessari.
4 racions
Elaboració
Pollastre:
Esbandeix el pollastre amb aigua freda a l'interior i a l'exterior, asseca bé, amb paper absorbent de cuina.
Frega bé, el pollastre amb la mostassa, i assaona segons sigui necessari.
Salsa:
Talla l'api i la ceba en daus.
Deixa escalfar l'oli a la paella.
Salteja l'api i la ceba durant uns 2 minuts.
Afegeix la fulla de llorer i la mostassa, aboca la llet i el brou i deixa.
Agrega el pollastre.
Estofat al forn:
Cuina aproximadament de ¾ a 1 hora, a la meitat inferior del forn, preescalfat a 180 graus.
Retira.
Aparta el pollastre, retira la fulla de llorer.
Tritura la salsa i assaona amb sal al gust.
Puré de patates:
Talla les patates a trossos, cuina en aigua bullent amb sal durant uns 15 minuts.
Escórrer molt bé les patates.
Torna a posar les patates a la cassola.
Afegeix oli, aixafa amb la premsa patates o una forquilla, assaona amb sal, al gust.
Per servir:
Divideix el pollastre en trossos, i serveix amb la salsa i el puré de patata.
La salsa de llet amb mostassa es pot coagular mentre es cuina, però queda ben cremosa si es tritura amb el turmi
Notes
Aquesta recepta es pot fer també amb conill
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1707 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.