Braó de vedella amb sidra i pomes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 gra d'all
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de mostassa gruixuda
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de comí
  • 1 braó de vedella, a prop. 1,5 kg
  • 8 cebes vermelles
  • Oli per fregir
  • 4 branquetes de romaní
  • 5 dl de sidra
  • 1 dl de brou de carn
  • 8 pomes petites
  • Sal, pebre.

4 racions

Elaboració

Pica l'all ben fi.
Ratlla la closca de la llimona ben fina.
Barreja amb mostassa, oli d'oliva i el comí.
Pinzella el braó, amb aquesta barreja.
Pela les cebes.
Preescalfa el forn i la safata refractaria a 240 graus.
Posa l'oli a la safata calenta i sofregeix el braó, durant uns 15 minuts.
Dona la volta d'1 a 2 vegades.
Redueix la temperatura del forn a 180 graus.
Afegeix les cebes senceres i el romaní.
Agrega la sidra i el brou.
Cobreix i deixa estofar durant aproximadament 1 hora.
Col·loca les pomes senceres al voltant del braó.
Cobreix i deixa que es cuini durant 30 minuts.
Retira la tapa de la safata i deixa coure a foc lent durant uns 30 minuts més, de manera repetida ruixa amb el suc fins que estigui tendre el braó.
Agafa el braó de vedella i talla'l a llesques.
Assaona la salsa amb sal i pebre.
Serveix la carn acompanyada amb pomes, cebes i salsa.
Aquest plat es pot acompanyar amb polenta o un puré de patates.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1413 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: