Braó de vedella amb sidra i pomes
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 gra d'all
- 1 llimona
- 1 cullerada de mostassa gruixuda
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de comí
- 1 braó de vedella, a prop. 1,5 kg
- 8 cebes vermelles
- Oli per fregir
- 4 branquetes de romaní
- 5 dl de sidra
- 1 dl de brou de carn
- 8 pomes petites
- Sal, pebre.
4 racions
Elaboració
Pica l'all ben fi.
Ratlla la closca de la llimona ben fina.
Barreja amb mostassa, oli d'oliva i el comí.
Pinzella el braó, amb aquesta barreja.
Pela les cebes.
Preescalfa el forn i la safata refractaria a 240 graus.
Posa l'oli a la safata calenta i sofregeix el braó, durant uns 15 minuts.
Dona la volta d'1 a 2 vegades.
Redueix la temperatura del forn a 180 graus.
Afegeix les cebes senceres i el romaní.
Agrega la sidra i el brou.
Cobreix i deixa estofar durant aproximadament 1 hora.
Col·loca les pomes senceres al voltant del braó.
Cobreix i deixa que es cuini durant 30 minuts.
Retira la tapa de la safata i deixa coure a foc lent durant uns 30 minuts més, de manera repetida ruixa amb el suc fins que estigui tendre el braó.
Agafa el braó de vedella i talla'l a llesques.
Assaona la salsa amb sal i pebre.
Serveix la carn acompanyada amb pomes, cebes i salsa.
Aquest plat es pot acompanyar amb polenta o un puré de patates.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1413 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.