Polenta cremosa amb estofat de bolets
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Polenta:
- 4 dl de llet i 4 d'aigua (Barreja)
- 1 cub de brou vegetal
- 150 grams de sèmola de blat de moro fina
- Sal, pebre, i nou moscada
- 250 grams de formatge per raclet, en rodanxes.
Estofat de fongs:
- 250 grams de bolets barrejats, netejats, i tallats a trossos
- 1 cullerada de mantega o crema de fregir
- 15 grams de xampinyons de ceps secs, remullats
- 1 gra d'all picat
- 1 dl brou de verdures
- 1 cullerada de farigola i orenga picats ben fins.
- Sal, pebre
- Farigola o orenga per decorar
4 racions
Elaboració
Polenta:
Porta a bullir la barreja de llet i aigua.
Quan bulli, agrega la polenta tot remenant, i cou amb agitació de tant en tant durant 2 a 3 minuts, assaona al gust.
Talla 80 grams de formatge a daus i barreja amb la polenta. Distribueix la polenta en els bols i reserva a la calor.
Estofat de bolets:
Salta els bolets mixtos en la mantega durant 5 minuts.
Redueix el foc, afegeix els bolets, ceps i cuina durant 2 a 3 minuts.
Agrega l'all, afegeix el brou, les herbes, i cuina a foc lent durant 5 minuts més.
Posa la resta de rodanxes de raclet per sobre els bols de polenta reservats.
Enforna al mig del forn preescalfat a 180 graus durant 8 a 10 minuts o fins que el formatge estigui fos.
Retira i escampa l'estofat de bolets a la part superior dels bols.
Decora amb la farigola o l'orenga
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1423 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.