Llibrets farcits amb espinacs
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 100 grams d'espinacs frescos
- 4 rodanxes de pernil cuit
- 4 rodanxes de formatge Gouda, de 30 grams cada una
- 6 cullerades de farina
- 4 cullerades de llet
- ½ got d'oli
- 10 cullerades de pa ratllat
- 1 mica de pebre
- 1 mica de sal
- 4 escalopes de porc per fer llibrets farcits
4 racions
Elaboració
Renta la carn, aixafa ben plana, i condimenta amb sal i pebre.
Posa una rodanxa de pernil sobra la carn i sobre el pernil, una rodanxa de formatge.
Renta els espinacs, cuina durant un temps curt, talla en trossos petits, deixa refredar i afegeix sobre la rodanxa de formatge.
Dobla l'escalopa, i tanca amb escuradents de fusta.
Posa la farina i el pa ratllat en plats diferents.
Escalfa el forn a 150 graus.
Barreja els ous amb sal i llet i també posa en un plat separat.
En primer lloc, gira l'escalopa farcida en la farina, després per l'ou i, finalment, pa ratllat.
Posa l'oli en una paella, deixa escalfar i fregeix la carn fins que el pa ratllat prengui un bonic color daurat per cada costat.
Col·loca les escalopes empanades sobre paper absorbent de cuina, després, en una safata refractaria, i enforna en el forn escalfat a 150 graus durant 10 minuts.
Pots acompanyar aquesta recepta, amb algun arròs, una amanida i rodanxes de llimona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1566 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.