Llibrets farcits amb espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 ous
  • 100 grams d'espinacs frescos
  • 4 rodanxes de pernil cuit
  • 4 rodanxes de formatge Gouda, de 30 grams cada una
  • 6 cullerades de farina
  • 4 cullerades de llet
  • ½ got d'oli
  • 10 cullerades de pa ratllat
  • 1 mica de pebre
  • 1 mica de sal
  • 4 escalopes de porc per fer llibrets farcits

4 racions

Elaboració

Renta la carn, aixafa ben plana, i condimenta amb sal i pebre.
Posa una rodanxa de pernil sobra la carn i sobre el pernil, una rodanxa de formatge.
Renta els espinacs, cuina durant un temps curt, talla en trossos petits, deixa refredar i afegeix sobre la rodanxa de formatge.
Dobla l'escalopa, i tanca amb escuradents de fusta.
Posa la farina i el pa ratllat en plats diferents.
Escalfa el forn a 150 graus.
Barreja els ous amb sal i llet i també posa en un plat separat.
En primer lloc, gira l'escalopa farcida en la farina, després per l'ou i, finalment, pa ratllat.
Posa l'oli en una paella, deixa escalfar i fregeix la carn fins que el pa ratllat prengui un bonic color daurat per cada costat.
Col·loca les escalopes empanades sobre paper absorbent de cuina, després, en una safata refractaria, i enforna en el forn escalfat a 150 graus durant 10 minuts.
Pots acompanyar aquesta recepta, amb algun arròs, una amanida i rodanxes de llimona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: