Medallons de porc amb salsa de colors

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cullerades de vinagre balsàmic
  • 1 tomàquet
  • 10 fulles d'alfàbrega fresca
  • 1 cogombre
  • 1 gra d'all
  • 600 grams de filet (de porc)
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 pebrot vermell
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 200 grams de meló sucre
  • 1 ceba

4 racions

Elaboració

Treu la carn de la nevera una hora abans de preparar-la.
Per a la salsa, renta els tomàquets, el pebrot i el cogombre i talla a daus petits.
Pela la ceba i talla-la finament.
Posa tot en un bol i barreja amb el gra d'all premsat i les fulles d'alfàbrega tallades fines.
Assaona amb sal i pebre, agrega el vinagre balsàmic i remena bé tot el conjunt.
Reserva.
Deixa el filet de porc sencer, salpebra i pinzella finament amb la mostassa per tots costats, condimenta amb sal i pebre, i després talla el filet a rodelles d'uns 2 centímetres de gruix.
Fregeix la carn ràpidament en una paella amb oli calent de tots els costats (uns 5 a 8 minuts en total).
Retira del foc i deixa reposar uns minuts.
Serveix la carn en els plats, amb la salsa de colors reservada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1534 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: