Medallons de porc amb salsa de colors
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cullerades de vinagre balsàmic
- 1 tomàquet
- 10 fulles d'alfàbrega fresca
- 1 cogombre
- 1 gra d'all
- 600 grams de filet (de porc)
- 2 cullerades d'oli
- 1 pebrot vermell
- 1 polsim de sal i pebre
- 1 culleradeta de mostassa
- 200 grams de meló sucre
- 1 ceba
4 racions
Elaboració
Treu la carn de la nevera una hora abans de preparar-la.
Per a la salsa, renta els tomàquets, el pebrot i el cogombre i talla a daus petits.
Pela la ceba i talla-la finament.
Posa tot en un bol i barreja amb el gra d'all premsat i les fulles d'alfàbrega tallades fines.
Assaona amb sal i pebre, agrega el vinagre balsàmic i remena bé tot el conjunt.
Reserva.
Deixa el filet de porc sencer, salpebra i pinzella finament amb la mostassa per tots costats, condimenta amb sal i pebre, i després talla el filet a rodelles d'uns 2 centímetres de gruix.
Fregeix la carn ràpidament en una paella amb oli calent de tots els costats (uns 5 a 8 minuts en total).
Retira del foc i deixa reposar uns minuts.
Serveix la carn en els plats, amb la salsa de colors reservada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1534 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.