Guisat amb col arrissada
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 ml de brou vegetal
- 5 patates
- 1 cullerada d'oli
- 1 polsim de sal i pebre
- 150 grams de cansalada
- 1 col arrissada
- 1 ceba
4 racions
Elaboració
Treu de la col arrissada les fulles exteriors.
Renta les fulles interiors, elimina la tija i talla a tires fines.
Pela i talla les patates.
Pica també la ceba i la cansalada a daus petits i salteja en una paella amb una mica d'oli.
A continuació, afegeix les patates i la col, i deixa saltar fins que agafi una mica de color.
Aboca la meitat del brou i condimenta amb sal i pebre.
Posa la tapa i deixa coure a foc lent, durant uns 20 minuts.
Si cal, afegeix més brou i remena de tant en tant.
Finalment remena bé i assaona novament, si és necessari.
Serveix aquest guisat ben calent, empolvorat amb una mica de formatge parmesà
Notes
La recepta ràpida amb col arrissada, és totalment senzilla i fa que sigui un plat saborós.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2555 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.