Amanida de macarrons corbats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 ous
  • 4 cogombres confitats en vinagre
  • 3 tasses de macarrons corbats
  • 110 grams de formatge (Emmen taler)
  • 1 xili (vermell)
  • 100 grams de pernil
  • 5 cebes en vinagre

Per a la guarnició:

  • 1 gra d'all
  • ½ copeta de vinagre d'herbes
  • 2 cullerades de maionesa
  • 1 cullerada de iogurt natural
  • 1 mica d'oli d'oliva
  • 1 mica de pebre vermell
  • 1 mica de brou granulat per amanides
  • 1 cullerada de cibulet
  • 1 cullerada de mostassa, suau
  • Unes gotes de Tabasco
  • 1 ceba petita.

8 racions

Elaboració

Bull els macarrons en aigua, amb molta sal fins que quedi al dente i esbandeix amb aigua freda.
Bull els ous en una cassola.
Depenent de la mida dels ous, deixeu-ho coure uns 8 a 10 minuts.
Talla a daus petits, el formatge, els cogombres, els ous i el pernil.
Posa tots els ingredients tallats a daus en un gran bol d'amanides.

Guarnició:

Barreja bé la maionesa, la mostassa, les espècies, les herbes, el Tabasco, el iogurt, el vinagre i l'oli.
Afegeix la ceba picada i el gra d'all pelat i picat.
Agrega els macarrons corbats al bol d'amanides i barreja tot junt amb el guarniment.
Deixa l'amanida de macarrons uns 20 minuts a la nevera, perquè es barregin tots els sabors.
Serveix amb pa de pagès, aquesta deliciosa amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: