Amanida de macarrons corbats
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 4 cogombres confitats en vinagre
- 3 tasses de macarrons corbats
- 110 grams de formatge (Emmen taler)
- 1 xili (vermell)
- 100 grams de pernil
- 5 cebes en vinagre
Per a la guarnició:
- 1 gra d'all
- ½ copeta de vinagre d'herbes
- 2 cullerades de maionesa
- 1 cullerada de iogurt natural
- 1 mica d'oli d'oliva
- 1 mica de pebre vermell
- 1 mica de brou granulat per amanides
- 1 cullerada de cibulet
- 1 cullerada de mostassa, suau
- Unes gotes de Tabasco
- 1 ceba petita.
8 racions
Elaboració
Bull els macarrons en aigua, amb molta sal fins que quedi al dente i esbandeix amb aigua freda.
Bull els ous en una cassola.
Depenent de la mida dels ous, deixeu-ho coure uns 8 a 10 minuts.
Talla a daus petits, el formatge, els cogombres, els ous i el pernil.
Posa tots els ingredients tallats a daus en un gran bol d'amanides.
Guarnició:
Barreja bé la maionesa, la mostassa, les espècies, les herbes, el Tabasco, el iogurt, el vinagre i l'oli.
Afegeix la ceba picada i el gra d'all pelat i picat.
Agrega els macarrons corbats al bol d'amanides i barreja tot junt amb el guarniment.
Deixa l'amanida de macarrons uns 20 minuts a la nevera, perquè es barregin tots els sabors.
Serveix amb pa de pagès, aquesta deliciosa amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1737 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.