Estofat de cérvol
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 polsim de pebre de Caiena
- 3 grans d'all picats
- 1 polsim de nou, moscada
- 1 mica de pebre i sal
- 1 culleradeta de pebre, verd
- 3 cullerades de nabius
- 600 grams de carn de cérvol
- 250 ml de vi negre
- 100 ml de crema batuda
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 130 ml de brou de rostit
- 1 ceba
2 racions
Elaboració
Talla la carn de cérvol a daus d'uns 2 centímetres, enrosseix en una cassola amb oli ben calent i després treu-lo i reserva.
Pela i talla la ceba en anelles i enrosseix a la cassola fins que estigui ben daurada.
Afegeix la pasta concentrada de tomàquet, remena i torna a cuinar una estona, mes.
Desglaça amb el brou, agrega de nou la carn i rega amb 1/8 l de vi.
A continuació, afegeix els alls, la sal, la nou moscada, un polsim de pebre de Caiena i els nabius i deixa cuinar el guisat durant aproximadament 2 hores.
Si cal, agrega una mica més de vi.
Agrega la nata batuda, barreja bé i salpebre al gust, si és necessari.
Deixa reposar amb el foc apagat durant 10 minuts.
Serveix amb les baies del bosc que més t'agradin
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1872 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.