Ous farcits a la mostassa
Categoria:
Ous i làctics
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 ous
- 2 cullerades de mostassa suau
- 300 grams de formatge crema
- 2 cullerades de maionesa
- Sal i pebre.
- Pebre vermell per, decora.
4 racions
Elaboració
Cuina els ous durs en aigua bullent durant 10 minuts.
Retira i deixar refredar.
Barreja el formatge crema, la maionesa i la mostassa per al farcit, i condimenta amb sal i pebre.
Aboca la barreja en una màniga de, pastisseria amb embocadura en forma d'estrella
Talla els ous en dues meitats i col·loca els ous en una safata de servir folrada amb, lletuga, xicoira, espinacs frescos o qualsevol verdura del teu gust.
Abans de servir, farceix els ous amb la crema de mostassa
Decora els ous amb un polsim de pebre vermell, pel damunt i serveix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1986 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.