Lasanya de verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams d'espinacs
- 250 grams de bolets
- 1 clau
- 1 paquet de lasanya
- 1 mica d'oli d'oliva
- 40 grams de formatge parmesà
- 250 grams de mató
- 1 polsim de sal
- 150 grams de tomàquets pelats de llauna
- 150 grams de puré de tomàquet
- 1 ceba, gran
Per a la salsa beixamel:
- 60 grams de mantega
- 80 grams de farina
- ½ litre de llet
- 1 polsim de nou moscada ratllada
- 1 polsim de sal i pebre.
6 racions
Elaboració
Pica els espinacs nets i rentats no massa fins, salta uns moments i agrega el mató, barreja bé i reserva.
Neteja els bolets i talla a làmines fines.
Escalfa la mantega per la salsa beixamel, incorpora la farina i salta breument.
Afegeix la llet tot remenant, condimenta amb sal, pebre i nou moscada i cuina a foc lent durant 15 minuts, sense deixar de remenar de tant en tant.
Pela la ceba i l'all, pica ben fi, posa a coure en una paella en oli d'oliva calent.
Afegeix els bolets i deixa coure una mica.
Agrega els tomàquets i el puré de tomàquet i deixa sofregir. Amaneix amb una mica de sal.
Cobreix la safata de coacció ben greixada amb làmines de lasanya.
Alterna amb la barreja d'espinacs, bolets i tomàquets, la salsa beixamel i les làmines de lasanya.
Finalment, escampa el formatge parmesà pel damunt
Cuina la lasanya, en el forn preescalfat a 200 graus durant uns 35 minuts.
Serveix de seguida
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1905 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.