Hamburgueses de pèsols amb ou ferrat
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams de formatge Appenzeller
- 2 cebes
- 400 grams de carn picada (vedella i porc)
- ¾ de culleradeta de curri
- ½ culleradetes de sal
- 1 polsim de pebre
- 150 grams de pèsols congelats, descongelats
- Mantega per fregir
- 4 ous frescos
- 2 polsims de sal
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 60 graus.
Escalfa prèviament els plats i la safata de servir.
Ratlla el formatge amb el ratllador, en un bol.
Pela i pica finament les cebes, afegeix a la carn picada, el curri, la sal i el pebre i barreja bé.
Pasta bé a mà, fins que els ingredients es combinen per formar una massa compacta.
Barreja bé, amb els pèsols.
Forma la massa en 4 galetes d'igual mida amb les mans humides.
Deixa escalfar una mica de mantega en una paella.
Redueix el foc, fregeix les galetes, banda i banda durant uns 6 min.
Retira, i mantén calent, sobre paper absorbent de cuina.
En la mateixa paella afegeix una mica de mantega, fregeix els ous un darrere l'altre, durant 4 minuts i deixa lliscar un ou sobre cada galeta.
Espolsa pel damunt un polsim de pebre i sal.
Notes
Sempre és possible una suculenta galeta de carn picada, picant, entre dos panets d'hamburguesa, sol, amb amanida o com aquí amb un ou fregit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1563 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.