Pastís de verdures al dente
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cullerades de julivert fresc
- 400 grams de verdures mixtes
- 1 cullerada de barreja d'espècies
- 150 grams de flocs de civada
- 40 ml d'oli
- 1 polsim de nou moscada
- 1 cullerada de sal
- 70 grams de llavors de gira-sol
- 200 grams de farina
- 250 ml d'aigua.
4 racions
Elaboració
Remena bé l'aigua i l'oli en un bol.
Col·loca la farina de civada en un bol i barreja bé amb la sal.
Afegeix la barreja d'aigua-oli a la farina de civada i remena suaument fins que es formi una massa.
Espolsa unes cullerades de farina fins a obtenir una massa agradable.
Cuina les verdures al dente.
Greixa la forma per coure, amb la massa, forma una vora, punxa la massa amb una forquilla i preescalfa el forn.
Introdueix la forma al forn i cou aproximadament uns 15 minuts a 180 graus.
Cobreix la massa precuita amb les verdures.
Barreja les llavors de gira-sol amb 5 cullerades d'aigua i la farina.
O bé, utilitzeu més aigua, depenent de la quantitat que absorbeixi la farina, fins que es formi una massa llisa.
Afegeix les espècies i el julivert picat a la barreja de farina.
Aboca aquesta barreja sobre les verdures i cuina al forn a 180 graus durant uns 20 minuts.
Si vols, es pot repartir formatge pel damunt del pastís, abans de coure.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1826 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.