Espàrrecs gratinats
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de pernil (tallat a tires)
- 500 grams d'espàrrecs (blancs)
- 500 grams d'espàrrecs (verds)
- 1 polsim de sal
- 600 grams de patates (noves)
- Una mica de greix (per la forma)
Per la cobertura:
- 200 ml de nata
- 4 ous
- 1 polsim de sal
- 1 polsim de pebre (acabat de mòlt)
- 1 polsim de nou moscada
- 120 grams de formatge (ratllat, picant)
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn elèctric a 180 graus.
Neteja els espàrrecs, pela els espàrrecs blancs sencers i els verds només pela el terç inferior.
Talla els espàrrecs a trossos i blanqueja breument en aigua salada.
Pela, renta i talla les patates.
Col·loca les patates, els espàrrecs i el pernil en una safata per gratinar i barreja bé.
Per la cobertura:
En un bol, barreja tots els ingredients fins al formatge i reparteix pel damunt del gratinat.
Espolsa pel damunt, el formatge i cou al forn, durant uns 40 a 50 minuts o fins que la superfície agafi un bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1341 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.