Cassola de patates a l'espanyola
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 polsim de flocs de xili
- 1 kg de patates ceroses
- 3 grans d'all
- 2 culleradetes de comí
- 5 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 2 culleradetes de pebre vermell
- 1 pebrot, groc
- 1 pebrot, vermell
- 1 polsim de pebre
- 2 cebes vermelles
- 1 polsim de sal
- 10 rodelles de pernil Serrano
- 3 cullerades de vinagre de xerès.
4 racions
Elaboració
Cuina les patates amb la pell en aigua salada durant uns 20 minuts.
Mentrestant, renta, asseca i talla els pebrots a daus mitjans.
Pela les cebes i els alls.
Pica la ceba finament.
Tritura els alls amb el comí fresc en un morter.
Afegeix una mica de pebre vermell en pols, 3 cullerades d'oli, el vinagre a l'all i barreja bé.
Condimentem bé amb sal i uns quants flocs de xili
Passat el temps de cocció, escorre les patates, deixa refredar i pela amb cura.
Talla a rodanxes, posa en una paella amb una mica d'oli i fregeix.
Al cap d'uns minuts, afegeix els daus de pebrot i la ceba.
Fregeix uns 5 minuts més, remenant de tant en tant.
Finalment, agrega la barreja d'all, condimenta bé amb sal i pebre i disposa en els plats per servir.
Guarneix al damunt de cada plat amb les rodelles de pernil Serrano i serveix immediatament.
Notes
Patates fregides, pebrots vermells i pernil Serrano. Una recepta senzilla i saborosa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1461 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.