Espàrrecs gratinats amb pa ratllat
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de pa ratllat
- 2 quilos d'espàrrecs verds
- 8 grans d'all
- ½ dl d'oli d'oliva
- 160 grams de parmesà (acabat de ratllar)
- 4 pessics de sal i pebre blanc
4 racions
Elaboració
Talla els extrems dels espàrrecs, pela només el terç inferior i cuina els espàrrecs en aigua amb sal, al dente.
Retira i col·loca en un bol amb aigua gelada, perquè el color verd quedi.
Escorre i reserva
Posa els espàrrecs en una safata per al forn, ben greixada.
Condimenta amb sal i pebre al gust.
En una paella escalfa oli, agrega l'all ben picat i cuina fins que quedi translúcid i comenci a enrossir, afegeix el pa ratllat i salta tot remenant, fins que quedi una mica torrat
Reparteix el saltejat pel damunt dels espàrrecs, juntament amb el formatja parmesà.
Gratina la safata d'espàrrecs al forn preescalfat durant uns 2 minuts i serveix de seguida.
Notes
Els espàrrecs gratinats són un acompanyament ideal per a la carn o el peix.
Aquesta recepta és fàcilment digerible i té un gust molt delicat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1726 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.