Salsitxes, pollastre i patates al forn
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre amb pell
- 4 Salsitxes
- 1 quilo de patates joves
- Sal i pebre
- El suc d'1 llimona
- 6 fulles de llorer
- 3 tiges de farigola
- 1 got de vi blanc
2 racions
Elaboració
Necessites trossos de pollastre amb pell, salsa fina i bones patates joves.
Amaneix el pollastre amb sal i pebre.
Col·loca-ho tot en una safata de forn, ben greixada.
Aboqueu-hi el suc d'1 llimona, les fulles de llorer, la farigola, sal i el got de vi blanc.
Cuina al forn a 200 graus durant aproximadament 1 hora.
Serveix, aquest plat, ben calent
Notes
Fins i tot en bon temps d'estiu, no sempre cal posar-ho tot a la brasa. Aquest plat té un gust almenys tan bo com menjar a la brasa i va tot sol al forn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2901 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.