Llom amb cuscús d'albergínia

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 talls de llom (suna llaminera per 4 persones)
  • 150 g de cuscús instantani
  • 2 decilitres de brou de carn
  • 3 albergínies mitjanes
  • 50 g de pipes de gira-sol pelades i fregides
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 2 cullerades de coriandre picat
  • 2 cullerades de cibulet picat
  • Oli d'oliva verge
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Per començar, poseu el cuscús en un bol, cobriu-lo amb el brou ben calent, tapeu-lo i deixeu-lo reposar fins que s'evapori tot el líquid. Mentrestant, peleu les albergínies, amaniu-les amb un raig d'oli, salpebreu-les, emboliqueu-les amb paper de plata i escaliveu-les al forn durant 1 hora a uns 180 graus. Seguidament, deixeu-les refredar una mica, piqueu-les i salteu-les en una paella amb una mica d'oli durant un parell de minuts. A continuació, poseu en un bol l'albergínia, el cuscús, les pipes, el julivert, el coriandre i el cibulet i remeneu-ho tot bé amb una forquilla. A continuació fer el llom a la planxa amb un rajolí d'oli i el salem al tombar-lo.

Notes

Posar el cuscús al fons del plat i el llom a sobre, de manera que el suc del llom caigui sobre l'acompanyament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: