Llom amb cuscús d'albergínia
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 talls de llom (suna llaminera per 4 persones)
- 150 g de cuscús instantani
- 2 decilitres de brou de carn
- 3 albergínies mitjanes
- 50 g de pipes de gira-sol pelades i fregides
- 2 cullerades de julivert picat
- 2 cullerades de coriandre picat
- 2 cullerades de cibulet picat
- Oli d'oliva verge
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Per començar, poseu el cuscús en un bol, cobriu-lo amb el brou ben calent, tapeu-lo i deixeu-lo reposar fins que s'evapori tot el líquid. Mentrestant, peleu les albergínies, amaniu-les amb un raig d'oli, salpebreu-les, emboliqueu-les amb paper de plata i escaliveu-les al forn durant 1 hora a uns 180 graus. Seguidament, deixeu-les refredar una mica, piqueu-les i salteu-les en una paella amb una mica d'oli durant un parell de minuts. A continuació, poseu en un bol l'albergínia, el cuscús, les pipes, el julivert, el coriandre i el cibulet i remeneu-ho tot bé amb una forquilla. A continuació fer el llom a la planxa amb un rajolí d'oli i el salem al tombar-lo.
Notes
Posar el cuscús al fons del plat i el llom a sobre, de manera que el suc del llom caigui sobre l'acompanyament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
705 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.