Calamars amb salsa de cervesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un calamar gran (800 grams), 1 cebe, 2 grans d'all, 2 cullerades de tomàquet fregit, 1 decilitre de cervesa, un raig de brou de peix, nata, un rovell d'ou, oli d'oliva i sal
4 racions
Elaboració
Netegem i trossegem el calamar, en una paella amb una mica d'oli d'oliva ofeguem l'all i la ceba picada, un cop ben ofegada afegim els calamars i cuinem durant 5 minuts a foc mig, afegim llavors el tomàquet fregit, la cervesa, el brou de peix i deixem cuinar uns 15 minuts més. Afegim la nata i deixem reduir una mica, el posem a punt de sal, i per acabar li afegim el rovell de l'ou i movem be. Podem acompanyar amb arròs cuit i saltat amb all i julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1076 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.