Conill de tardor
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill tallat en 8 trossos
- 2 cebes de Figueres
- 2 pastanagues
- 6 alls
- 2 tomàquets madurs sense la pell ni les llavors
- 1 picada de fruita seca (ametlles, avellanes, pinyons)
- 1 llesca de pa fregit
- 200 cc de conyac
- 400 g de bolets (variats)
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Enrossiu el conill ja salpebrat en una cassola amb oli d’oliva.
Afegiu-hi les cebes i les pastanagues ratllades o en juliana ben fina.
A mig coure, afegiu-hi els alls i els tomàquets, també ratllats.
Quan faltin uns 10 minuts perquè el conill sigui cuit, afegiu-hi la picada de fruita seca, els bolets trossejats i el conyac.
Rectifiqueu de sal i deixeu que faci xup-xup uns 10 o 15 minuts més.
1h
Etiquetes: Conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2580 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.