Tripa a la llombarda
Categoria:
Altres
Típica de: Itàlia → Lombardia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 / 2 kg de tripa
- 100 g de cansalada
- 1 ceba
- 2 cullerades d'oli
- 1 fulla de llorer
- 1 cullerada d'orenga esmicolat
- 1 cullerada de sàlvia picada
- 3 pastanagues
- 200 g de mongetes
- Sal
- Pebre
- Formatge ratllat (optatiu)
6 racions
Elaboració
Tallar la tripa en tires fines, rentar diverses vegades amb aigua freda i escórrer.
Picar fi la cansalada i fregir-la en una cassola de fang.
Quan ha deixat anar el greix, afegir la ceba picada i l'oli.
Cuinar sense que es dauri.
Afegeix la tripa, el llorer, l'orenga, la sàlvia i l'aigua fins a cobrir.
Continuar la cocció durant 45 minuts fins que la tripa estigui tendre.
Incorporar les pastanagues tallades a rodanxes, les mongetes remullades des del dia anterior, escorregudes i salpebrar al gust.
Completar la cocció fins que tot es cuit i hagi espessit una mica.
Servir en la mateixa cassola de la cocció i, si es desitja, acompanyar amb formatge ratllat.
Etiquetes: Calls Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1410 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.