Fricandó amb moixernons
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 b istecs de vedella de la part del crostó
- 2 cebes
- 3 tomàquets madurs bens ratllats
- 50g de moixernons
- Per a la picada
- 3 grans d’all
- 12 ametlles
- 2 branques de julivert
- ½ l de brou de carn de vedella
- 1 copa de brandy
- 1 copa de xerès
- farina
- sal
- pebre
- oli
4 racions
Elaboració
Salpebrem els bistecs, els enfarinem i els fregim amb oli ben calent. Un cop fregits, els posem en una cassola a part.
En el mateix oli, hi fem un sofregit de ceba.
Quan estigui ben rossa, hi posem el tomàquet ratllat.
Al cap de 5 minuts hi afegim una cullerada de farina i, tot seguit, hi flamegem el brandy i el xerès.
Hi posem el brou i ho deixem bullir 5 minuts.
Ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem bullir.
Quan tinguem la salsa feta, la retirem del foc i l’aboquem, passant-la pel colador xinès, damunt la carn.
Ho deixem bullir 30 minuts a foc mol suau, lh afegim els moixernons i la picada i ho fem bullir 30 minuts més.
Etiquetes: Comidas especiales Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4764 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.