Arròs amb cigrons i botifarra blanca
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Alacant
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 250 g d'arròs bomba,
- 750 ml de brou d'au,
- 200 g de cigrons cuits,
- 200 g de botifarra blanca,
- 1 ceba petita,
- 5 alls,
- 1 / 2 pebrot verd,
- 100 g de tomàquet triturat natural,
- Oli d'oliva i
- Sal .
4 racions
Elaboració
Primer fem el fons de l'arròs.
Consisteix a posar oli en una cassola, afegim la ceba y el pebrot verd ben picats i els alls pelats però sencers.
Remenem fins que tot s'hagi estovat i agafat una mica de color.
Abocar el tomàquet, els cigrons cuits ia continuació la botifarra tallada a rodanxes gruixudes.
Deixem coure fins que s'assequi el tomàquet.
Afegim l'arròs i remenem uns 30 segons perquè s'impregni bé dels aromes i sabors.
Afegim el brou calent i deixem coure uns 18 minuts.
Retirem del foc passat aquest temps i deixem reposar uns minuts més.
Servir
Etiquetes: Arròs Botifarra blanca Cigrons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.