Tallarines casolans
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 1 / 2 K de tallarines
- 1 pit de pollastre
- 5 cullerades de mantega
- ½ litre de llet
- 35 grams de Maizena
- 2 rovells
- sal, pebre i nou moscada
Elaboració
Preparar les tallarines com s'indica a l'envàs.
Netejar i desossar el pit, tallar-la en trossos petits i daurar-los en una paella amb mantega fins que agafi color, condimentar amb sal i pebre.
A part fondre dues cullerades de mantega, afegir la maicena sense deixar de remenar, incorporar poc a poc la llet per obtenir una salsa, a la qual s'ha d'agregar els dos rovells, prèviament batudes, condimentar amb sal, pebre i nou moscada
Barrejar els trossos de pollastre amb la salsa i les tallarines i servir calents.
Notes
Aquesta mateixa recepta es pot preparar al forn, cuinar els tallaraines, a part fer la beixamel, picar el pollastre i a més una mica de pernil, cuinar amb una mica de mantega, posar en una font per forn greixada amb una mica de mantega, una capa de tallarines, una altra de pollastre i pernil, seguit per sobre salsa i així fins a la ultima capa que ha de ser de salsa beixamel més una capa de formatge parmesà. Gratinar fins que el formatge quedi d'un bonic color daurat. Per servir es talla en quadres com una lasanya
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1625 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.