Abadejo-Bacallà fresc a la cervesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 filets d'abadejo,
- 1 ampolla de 3 / 4 de litre de cervesa rossa,
- 1 glaçó de brou de peix,
- 1 branca de julivert, alfàbrega i estragó,
- 100 ml de nata líquida,
- Sal i pebre.
Elaboració
Escalfem la cervesa amb el glaçó de brou de peix esmicolat i afegim un grapat d'herbes aromàtiques (julivert, alfàbrega, estragó) bé picades.
Quan arribi a ebullició, baixem el foc i afegim els trossos de peix sense deixar espais entre ells i amb la cervesa cobrint just per sobre.
Cuinem durant 10 minuts a foc suau.
Quan estiguin a punt, traiem els trossos de peix amb compte i mantenim a la calor.
Colem el suc de cocció i barregem 2 cassons amb la nata líquida i una mica més d'herbes picades, cuinem a foc suau fins que la salsa s'espesseixi una mica i servim cobrint el peix.
Notes
Podem acompanyar amb unes mongetes verdes, pastanagues cuites i patates bullides, tot empolvorat amb cibulet
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2050 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.