Conill de muntanya a l'Empordanesa
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Alt Empordà
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill gran,
- 24 cebetes franceses,
- 80 grams de cansalada viada,
- 2 cullerades de llard de porc,
- 1 got de vi negre,
- 30 grams de xocolata de pedra,
- 20 grams d'avellanes torrades,
- 20 grams de pinyons,
- Llorer,
- Farigola ,
- Julivert,
- Farina,
- 1 / 2 litre de brou de carn,
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Salpebrar el conill, posar-lo en una cassola de fang amb la mantega i anar-lo sofregint, juntament amb les cebetes i la cansalada, tallat a daus.
Afegir la farigola, el llorer, el julivert i treure-li si cal una mica de greix.
Regar-ho amb el vi i deixar-lo reduir.
Quan el vi s'hagi reduït, afegir una mica de farina i el brou de carn, deixant-lo coure a poc a poc a foc lent.
Mentrestant, preparar en el morter, una "picada" amb les avellanes, la xocolata i els pinyons.
Uns 15 minuts abans que s'acabi de coure, afegir la "picada", i rectificar de sal i pebre si cal
Etiquetes: Conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.