Cuixa de xai amb salsa de gerds

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa → Alps
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

  • 1 cuixa de xai,
  • El suc colat de 3 taronges,
  • Sal,
  • Pebre i
  • 1 / 2 cullerot de brou
  • Salsa de gerds: 1 pot de melmelada de gerds i 1 culleradeta de de Maizena
  • Guarnició: 3 pomes i 75 g de mantega

Elaboració

Posar la cuixa de xai en una safata de forn, banyar amb el suc de taronja, condimentar a gust i afegir el brou. Rostir al forn durant 50 minuts i, de tant en tant, mullar amb el líquid de la cocció.
Presentar calenta o freda.
Salsa de gerds: escalfar en una cassola la melmelada de gerds amb el suc de la cocció del xai desgreixat i la Maizena.
Posar el xai en una plata, embolicar l'os amb paper metalitzat i envoltar amb rodanxes de pomes saltades en el llard.
En el moment de servir, banyar amb la salsa que se serveix en salsera a part.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

999 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: