Cuixa de xai amb salsa de gerds
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Suïssa → Alps
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 1 cuixa de xai,
- El suc colat de 3 taronges,
- Sal,
- Pebre i
- 1 / 2 cullerot de brou
- Salsa de gerds: 1 pot de melmelada de gerds i 1 culleradeta de de Maizena
- Guarnició: 3 pomes i 75 g de mantega
Elaboració
Posar la cuixa de xai en una safata de forn, banyar amb el suc de taronja, condimentar a gust i afegir el brou. Rostir al forn durant 50 minuts i, de tant en tant, mullar amb el líquid de la cocció.
Presentar calenta o freda.
Salsa de gerds: escalfar en una cassola la melmelada de gerds amb el suc de la cocció del xai desgreixat i la Maizena.
Posar el xai en una plata, embolicar l'os amb paper metalitzat i envoltar amb rodanxes de pomes saltades en el llard.
En el moment de servir, banyar amb la salsa que se serveix en salsera a part.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
999 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.