Llobarro al estragó
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Cantabria
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llobarro d'1 quilo aproximadament,
- 1 ceba,
- 1 cullerada de mantega,
- 1 copa de martini sec,
- 1 ramet d'estragó fresc,
- 3 decilitres de nata i
- 1 rovell d'ou.
4 racions
Elaboració
Picar fina una ceba, ofegar-la en mantega, seguidament posar els lloms de llobarro sobre la ceba i ofegar pels dos costats. Regar amb una copa de martini sec, afegir l'estragó i un got gran de nata fresca.
Deixar cuinar durant uns minuts i que s'espesseixi la salsa per reducció, afegir un rovell d'ou batuda al final per espessir i canviar el color i textura, no ha de bullir més perquè no es talli l'ou
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1233 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.