Llobarro al estragó

Categoria:
Típica de: Espanya → Cantabria
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llobarro d'1 quilo aproximadament,
  • 1 ceba,
  • 1 cullerada de mantega,
  • 1 copa de martini sec,
  • 1 ramet d'estragó fresc,
  • 3 decilitres de nata i
  • 1 rovell d'ou.

4 racions

Elaboració

Picar fina una ceba, ofegar-la en mantega, seguidament posar els lloms de llobarro sobre la ceba i ofegar pels dos costats. Regar amb una copa de martini sec, afegir l'estragó i un got gran de nata fresca.
Deixar cuinar durant uns minuts i que s'espesseixi la salsa per reducció, afegir un rovell d'ou batuda al final per espessir i canviar el color i textura, no ha de bullir més perquè no es talli l'ou


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: