Conill amb olives
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill.
- 300 grams de pastanagues.
- 1 ceba.
- 2 alls.
- Sal
- 1 pebrot verd.
- Farigola.
- Alfàbrega.
- Farina.
- 1 got de vi blanc sec.
- Oli.
- Pebre.
- 12 olives.
- 1 tassa de salsa de tomàquet.
- 300 grams de patates.
- Julivert picat.
4 racions
Elaboració
El conill es neteja i es trosseja.
En una cassola posem un raig d'oli i sofregim la ceba, l'all, el pebrot i les pastanagues, tot ben picat, assaonem i afegim la farigola i l'alfàbrega, finalment, incorporem una mica de farina per espessir la salsa.
A part, enfarinem i assaonem el conill. El daurem en una altra paella amb oli calent. Quan tots els trossos de conill estiguin daurats, els posem a la cassola amb les verdures ofegades, afegim el vi, aigua i la salsa de tomàquet, i deixem que cogui mitja hora, cinc minuts abans d'acabar la cocció, incorporem les olives sense pinyol
En una altra cassola, coem les patates en abundant aigua. Un cop cuites, es pelen, es trossegen i es reserven. Posem el conill amb la salsa en una font i acompanyem amb les patates cuites. Adornem amb el julivert picat i servim.
Etiquetes: Conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4114 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.