Llagostins al brandy
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 llagostins
- 2 grans d'all
- 1 llimona
- 1 / 2 bitxo
- 1 copa de brandi
- Oli verge extra
- Julivert picat
4 racions
Elaboració
Picar els alls,amb la meitat de la bitxo i afegir el suc de la llimona.
Batre amb la batedora de braç, després afegir l'oli i el julivert i barrejar.
Obrir els llagostins a la meitat i situar-los en una safata de forn amb la closca cap avall.
Condimentar i regar amb la salsa preparada, coure al forn a 220 graus durant 5 minuts.
Afegir al suc que van deixar anar els llagostins, el brandi i flamejar.
Regar per sobre dels llagostins i servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2067 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.