Besuc al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Besuc
- Oli
- Ceba
- Albergínies
- Api
- Pastanagues
- Pèsols
- Tomàquets
- Patates
4 racions
Elaboració
A la safata del forn posem tallat tot a trossos molt petits la ceba, les albergínies, l'api, les pastanagues, els pèsols, els tomàquets i les patates, a sobre de totes aquestes verdures posem el Besuc salpebrat i ruixem tot amb oli d'oliva a més del suc d'una llimona, introduïm la safata al forn i ho fem a foc lent fins que el peix quedi tendre i dauradet
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1194 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.