Conill guisat amb cargols
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill fet a trossos.
- 2 cebes.
- 2 pastanagues.
- 1 got de vi blanc.
- 1 fulla de llorer.
- 1 / 2 cabeça d'alls.
- 1 cullerada de farina.
- 2 nous.
- 5 ametlles.
- 1 branqueta de farigola.
- Pebre negre.
- 250 cl d'aigua.
- 1 branqueta de julivert.
- 1 albergínia més aviat gran.
- 3 tomàquets madurs.
- 1 pebrot vermell.
- Mig kg de cargols.
- ½ bitxo.
- Sal i .
- Oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Tallem el conill a trossos, el salem.
Enfarinar i fregir en una paella, deixant-lo a mig fregir.
Amb l'oli restant, i en una cassola, posem les pastanagues, les cebes, el llorer, la meitat dels alls, la farigola, el julivert, l'albergínia, el pebrot i el bitxo, tots aquests ingredients tallats en trossos petits; remoure perquè es faci bé.
Passats uns minuts (però no massa estona), el ruixem amb vi i després afegirem el tomàquet, prèviament tallat a trossets.
En el morter piquem els alls, les nous i les ametlles, afegim la farina, li agreguem aigua i tot ho afegim a la cassola, posar la sal necessària i el pebre negre i ho deixem a foc molt lent fins que el conill quedi cuit.
Quan faltin uns deu minuts perquè estigui cuit del tot, afegim els cargols, prèviament bullits amb sal.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1434 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.