Conill guisat amb cargols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill fet a trossos.
  • 2 cebes.
  • 2 pastanagues.
  • 1 got de vi blanc.
  • 1 fulla de llorer.
  • 1 / 2 cabeça d'alls.
  • 1 cullerada de farina.
  • 2 nous.
  • 5 ametlles.
  • 1 branqueta de farigola.
  • Pebre negre.
  • 250 cl d'aigua.
  • 1 branqueta de julivert.
  • 1 albergínia més aviat gran.
  • 3 tomàquets madurs.
  • 1 pebrot vermell.
  • Mig kg de cargols.
  • ½ bitxo.
  • Sal i .
  • Oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Tallem el conill a trossos, el salem.
Enfarinar i fregir en una paella, deixant-lo a mig fregir.
Amb l'oli restant, i en una cassola, posem les pastanagues, les cebes, el llorer, la meitat dels alls, la farigola, el julivert, l'albergínia, el pebrot i el bitxo, tots aquests ingredients tallats en trossos petits; remoure perquè es faci bé.
Passats uns minuts (però no massa estona), el ruixem amb vi i després afegirem el tomàquet, prèviament tallat a trossets.
En el morter piquem els alls, les nous i les ametlles, afegim la farina, li agreguem aigua i tot ho afegim a la cassola, posar la sal necessària i el pebre negre i ho deixem a foc molt lent fins que el conill quedi cuit.
Quan faltin uns deu minuts perquè estigui cuit del tot, afegim els cargols, prèviament bullits amb sal.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1434 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: