Estofat de vedella amb bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de vedella.
- 600 grams de bolets silvestres, frescos o secs.
- 50 grams de mantega.
- ½ dl d'oli.
- Herbes aromàtiques al gust.
- Sal i Pebre.
- 1 culleradeta d'extracte de carn.
- 50 grams de cansalada.
- 2 grans d'`all i 1 ceba.
5 racions
Elaboració
Tallar la ceba, l'all i la cansalada a trossets ben petits, sofregir en una cassola de fang amb l'oli i la mantega.
Afegir la carn, tallada a daus, daurar i salpebrar.
Afegir les herbes aromàtiques i cobrir, en les seves tres quartes parts, amb aigua calenta, en què es hi haurà dissolt l'extracte de carn.
Deixar coure durant 1 hora i mitja, mentrestant, neteja bé els bolets i tallar a rodanxes.
Mitjanes hora després d'apartar la carn del foc afegir els bolets ja preparats a part.
Notes
Aquest plat es pot servir amb unes patates tallades a quadrets i fregides
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2086 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.