Spaghetti amb salsa Gorgonzola
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pasta
- 250 grams de formatge Gorgonzola
- 1 got de nata
- 1 tasseta de vermut blanc o vi sec
- 1 cullerada de sàlvia fresca
- 2 nous de mantega
- sal
- pebre
- 1 culleradeta de Maizena
4 racions
Elaboració
Trossejar el formatge en angrunes.
Fondre una nou de mantega en una cassola de fons gruixut i afegir gairebé tot el formatge, menys un munt.
Remenar i deixar fondre, a foc molt lent, durant 3 minuts.
Afegir la nata, el vermut i la maizena, batent bé perquè emulsioni.
Afegir la sàlvia picada i, quan la salsa hagi espessit, apartar del foc i reservar.
Cuinar la pasta en abundant aigua bullint fins que estigui al dente, remoure de tant en tant durant la cocció
Escórrer bé i barrejar amb la mantega restant, de manera que la pasta quedi ben greixada.
Reescalfar una mica la salsa, barregar la pasta y servir la pasta en una safata de servir, escampar per sobre el Gorgonzola reservat.
Servir al moment.
Notes
Un senzill plat amb formatge blau per delectar tot tipus de paladars, ideal per sopars lleugers o primers plats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1821 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.