Bavette amb pesto de bròquil

Ingredients

  • 500 grams de pasta tipus Bavette
  • 500 grams de bròquil
  • 1 cullerada de pinyons
  • 1 gra d'all
  • 4 cullerades de formatge pecorino ratllat
  • 2 cullerades de Ricotta
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre

4 racions

Elaboració

Cuina el bròquil fins que estigui al dente. En una liquadora posa 3/4 del bròquil (la resta per adornar el plat) amb l'all, pinyons, formatge ricotta i barrega l'oli amb un rajolí ben fi fins que la salsa quedi cremosa, assaona amb sal i pebre al gust. En un bol barreja el formatge pecorino amb el pesto preparat. Coure la pasta amb l'aigua de coure el bròquil (usar 2 cullerades per diluir el pesto) i s'assaona la pasta amb el pesto de bròquil. Servir de seguida abans que es refredi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1232 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, hem podries dir com és la pasta tipus bavette?. Gracies. una abraçada. Quim Lleonart.
Joan Corminas diu:
Amic Quim, les Bavette, pertanyen a la varietat de pasta llarga, són més estretes
i planes que els spaghetti, es poden cuinar amb qualsevol salsa apta per spaguetti, si t'interessa podria fer una llista amb els tipus més impotants que s'usen a Itàlia. Una forta abraçada Joan.c
Quim Lleonart diu:
Joan.C., gracies per l'aclariment, ara ja sé una mica més sobre la pasta. Una abraçada. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: