Bavette amb pesto de bròquil
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de pasta tipus Bavette
- 500 grams de bròquil
- 1 cullerada de pinyons
- 1 gra d'all
- 4 cullerades de formatge pecorino ratllat
- 2 cullerades de Ricotta
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre
4 racions
Elaboració
Cuina el bròquil fins que estigui al dente. En una liquadora posa 3/4 del bròquil (la resta per adornar el plat) amb l'all, pinyons, formatge ricotta i barrega l'oli amb un rajolí ben fi fins que la salsa quedi cremosa, assaona amb sal i pebre al gust. En un bol barreja el formatge pecorino amb el pesto preparat. Coure la pasta amb l'aigua de coure el bròquil (usar 2 cullerades per diluir el pesto) i s'assaona la pasta amb el pesto de bròquil. Servir de seguida abans que es refredi
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1232 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.