Macarrons ratllats amb carn de porc

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de macarrons ratllats
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 ceba picada
  • 1 gra d'all picat fi
  • 2 pastanagues a daus
  • 100 grams de cansalada sense crosta o bacó magre picat
  • 150 grams de xampinyons en làmines
  • 450 grams de carn de porc picada o la mateixa quantitat de salsitxa fresca
  • 1 decilitre i ½ de vi blanc sec
  • 4 cullerades de tomàquet ratllat
  • 200 grams de tomàquet de llauna a trossets
  • 2 culleradetes de sàlvia fresca picada o ½ culleradeta de seca
  • 150 grams de mozzarella a daus
  • 4 cullerades de formatge parmesà recent ratllat
  • 3 decilitres de beixamel calenta
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella gran de base gruixuda i sofregeix la ceba, l'all i la pastanaga a foc lent, remenant de tant en tant, durant 5 minuts o fins que la ceba s'hagi estovat.
Afegeix la cansalada i sofregeix 5 minuts, incorpora els xampinyons i deixa sofregir 5 minuts més, afegeix la carn o salsitxa i sofregeix bé fins que estigui ben daurada, afegeix el vi, el tomàquet ratllat, el tomàquet picat amb el seu suc i la sàlvia.
Salpebra al gust, porta a ebullició, tapa la paella i deixa-ho a foc suau entre 25 i 30 minuts.
Mentrestant porta a ebullició, aigua en una cassola gran, posa la pasta i cou fins que estigui al dente.
Passa la salsa amb la carn a una font per forn, barreja la mozzarella i la meitat del parmesà amb la beixamel.
Escorre la pasta, barreja amb la salsa i estén sobre la barreja de carn.
Escampa per sobre la resta del parmesà i forneja-la pasta uns 25 minuts o fins que estigui ben daurada, serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: