Macarrons ratllats amb carn de porc
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons ratllats
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ceba picada
- 1 gra d'all picat fi
- 2 pastanagues a daus
- 100 grams de cansalada sense crosta o bacó magre picat
- 150 grams de xampinyons en làmines
- 450 grams de carn de porc picada o la mateixa quantitat de salsitxa fresca
- 1 decilitre i ½ de vi blanc sec
- 4 cullerades de tomàquet ratllat
- 200 grams de tomàquet de llauna a trossets
- 2 culleradetes de sàlvia fresca picada o ½ culleradeta de seca
- 150 grams de mozzarella a daus
- 4 cullerades de formatge parmesà recent ratllat
- 3 decilitres de beixamel calenta
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella gran de base gruixuda i sofregeix la ceba, l'all i la pastanaga a foc lent, remenant de tant en tant, durant 5 minuts o fins que la ceba s'hagi estovat.
Afegeix la cansalada i sofregeix 5 minuts, incorpora els xampinyons i deixa sofregir 5 minuts més, afegeix la carn o salsitxa i sofregeix bé fins que estigui ben daurada, afegeix el vi, el tomàquet ratllat, el tomàquet picat amb el seu suc i la sàlvia.
Salpebra al gust, porta a ebullició, tapa la paella i deixa-ho a foc suau entre 25 i 30 minuts.
Mentrestant porta a ebullició, aigua en una cassola gran, posa la pasta i cou fins que estigui al dente.
Passa la salsa amb la carn a una font per forn, barreja la mozzarella i la meitat del parmesà amb la beixamel.
Escorre la pasta, barreja amb la salsa i estén sobre la barreja de carn.
Escampa per sobre la resta del parmesà i forneja-la pasta uns 25 minuts o fins que estigui ben daurada, serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1039 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.