Bavette amb pesto d'olives verdes i tàperes
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de bavette, spaghetti o tallarines
- Per el pesto
- 200 grams d'olives verdes sense pinyol
- 10 grams de tàperes salades
- ½ llimona
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ramet de julivert
- Sal i pebre al gust
4 racions
Elaboració
Barrejar en la batedora les olives, el julivert, les tàperes prèviament rentades i aixafades, triturar però que no quedin massa fines.
Introduir-les en un bol amb l'oli i el suc de llimona, barrejar acuradament i salpebrar al gust.
Coure la pasta en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente, escórrer, col • locar la pasta en una safata de servir i condimentar amb el pesto d'olives i tàperes.
Servir de seguida abans que es refredi
Notes
Les tàperes salades són més saboroses i delicioses, però han de ser dessalades en remull durant diverses hores abans del seu ús.
Les Bavette neixen a Gènova i tenen la forma d'un espagueti aplanat. És la pasta llarga per excel · lència de la cuina de Ligúria: Gènova pot presumir de la seva invenció. Dissenyades per anar acompanyades del pesto tradicional, també combinen a la perfecció amb tot tipus de condiments a base de verdures i peix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2264 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.