Peus de porc amb llagostins i pesto de pinyons
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 peus de porc tallats per la mitad
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 2 fulles de llorer
- 8 llagostins pelats
- oli d'oliva
- sal i pebre
- Pesto de pinyons
- ½ tomàquet pelat i net de llavors tallat a dauets
- 50 gr de pinyons
- julibert picat
- 100 ml d'oli d'oliva
Elaboració
Neteja els peus de porc i crema els pèls que puguin tenir sobre la flama del foc. Després, posa'ls en una olla amb aigua i escalfa'ls. Quan l'aigua comenci a bullir, apaga el foc, retira'ls amb cura i renta'ls amb aigua freda. A continuació, torna a introduir els peus de porc a l'olla amb aigua neta, afegeix-li les verdures i el llorer, i cou-los durant unes 3 hores. Retira els peus de l'olla i, quan encara siguin tebis, desossa'ls. Uneix les meitats i embolica-les en film transparent de cuina fent un cilindre. Guarda els cilindres a la nevera un mínim de 2 hores. Talla el cilindre a rodanxes i enrosseix-les en una paella pels dos costats. Salta també els llagostins amb una mica d'oli d'oliva. Salpebra. Disposa tots els ingredients del pesto de pinyons en un bol i barreja'ls bé amb una cullera.
Notes
Col•loca els cilindres de peus de porc al centre del plat, cobreix-los amb una mica del pesto de pinyons i disposa al damunt els llagostins saltats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1052 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.