Cards gratinats
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de cards
- 4 tomàquets
- 4 cullerades de formatge d'ovella pecorino ratllat
- 60 grams de mantega
- Suc de llimona, sal i pebre al gust
4 racions
Elaboració
Eliminar l'arrel i els nervis durs dels cards i tallar la resta a trossets. Eliminar els filaments i introduir els cards en un bol amb aigua freda acidulada amb algunes gotes de llimona.
Escórrer, esbandir i col • locar per capes en una font prèviament untada amb mantega.
Rentar i pelar els tomàquets, retirar les llavors i picar-los en trossos gruixuts.
Dipositar els tomàquets sobre els cards i escampar-hi formatge d'ovella pecorino i trossets de mantega. Afegir sal i pebre al gust i introduir-lo al forn a 200 º durant aproximadament 20 minuts.
Extreure del forn, dipositar les verdures en una safata i servir immediatament.
Notes
Per evitar que els cards s'ennegreixin, a més de la llimona es pot afegir a l'aigua també una cullerada de farina.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1294 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.