Cards gratinats

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 quilo de cards
  • 4 tomàquets
  • 4 cullerades de formatge d'ovella pecorino ratllat
  • 60 grams de mantega
  • Suc de llimona, sal i pebre al gust

4 racions

Elaboració

Eliminar l'arrel i els nervis durs dels cards i tallar la resta a trossets. Eliminar els filaments i introduir els cards en un bol amb aigua freda acidulada amb algunes gotes de llimona.
Escórrer, esbandir i col • locar per capes en una font prèviament untada amb mantega.
Rentar i pelar els tomàquets, retirar les llavors i picar-los en trossos gruixuts.
Dipositar els tomàquets sobre els cards i escampar-hi formatge d'ovella pecorino i trossets de mantega. Afegir sal i pebre al gust i introduir-lo al forn a 200 º durant aproximadament 20 minuts.
Extreure del forn, dipositar les verdures en una safata i servir immediatament.

Notes

Per evitar que els cards s'ennegreixin, a més de la llimona es pot afegir a l'aigua també una cullerada de farina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1294 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: