Macarrons amb verduretes i peus de porc
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons
- 2 pastanagues
- 2 carbassons
- 4 espàrrecs verds
- 2 peus de porc bullits
- ceba cruixent
- aigua mineral
- oli d'oliva
- sal i pebre
4 racions
Elaboració
Per començar, poseu els macarrons en un cassó amb aigua bullint i sal abundant i deixeu-los coure durant 10 minuts.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els peus de porc i la pastanaga, tot tallat a dauets, durant un parell de minuts.
Seguidament, afegiu-hi el carbassó i els espàrrecs, també tallats a dauets.
Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi els macarrons, ja escorreguts, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho tot bé i salteu-ho durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu el saltat de macarrons i guarniu el plat amb la ceba cruixent.
Notes
.
Elaboració molt completa i equilibrada, recomanable com a plat únic i per a tota la família
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1083 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.