Fricandó de llagostins amb carreretes

Ingredients

  • 10 g de carreretes (bolets secs)
  • 16 llagostins
  • 3 dl d’aigua
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 grans d’all
  • 2 dl de vi blanc
  • 1 ceba mitjana
  • 1 fulla de llorer
  • farina
  • sal
  • oli d’oliva verge

4 racions

Elaboració

Poseu les carreretes en aigua un quart d’hora abans.
Saleu i enfarineu els llagostins, tot seguit, fregiu-los lleugerament amb una paella amb oli calent; reserveu-ho.
En el mateix oli, sofregiu la ceba trinxada ben petita, quan estigui cuita i sigui transparent, afegiu-hi els tomàquets ratllats amb els grans d’all picolats i la fulla de llorer.
Deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Poseu-hi el vi blanc i deixeu-lo uns 5 minuts.
Passeu-ho tot pel colador xinès i poseu-ho en una cassola.
Aboqueu-hi l’aigua del remull de les carreretes prèviament colades a la cassola i deixeu que cogui durant 10 minuts.
Disposeu els llagostins a la salsa i deixeu-ho a foc lent durant 10 minuts; la salsa ha de quedar lligada i untuosa.
Si mentre feu el procés us manca aigua, li podeu anar afegint de mica en mica. Abans de treure-ho, rectifiqueu-ho de sal. Servir

Notes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1181 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: