Amanida de pasta amb tonyina i albocat
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Tomàquet
- 150 g Formatge manxec
- 150 g Tonyina en conserva
- 1 Cebolleta
- 150 g de Gall dindi a talls (tallat amb la màquina d'embotits)
- 1 Alvocat
Per a la maionesa:
- Oli d'oliva 0,4 º
- 1 rajolí de Salsa de soja
- 1 rovell d'ou i
- 1 alvocat
Elaboració
El primer que fem coem la pasta en abundant aigua bullint amb sal fins que estigui al dente, escorrem i reservem en un bol amb una mica d'oli verge.
Piquem el tomàquet, el formatge, la tonyina, l'alvocat (reservem un tros) i la ceba tendra. Assaonem i li posem una mica d'oli.
Barregem tots els ingredients picats amb la pasta.
Preparem una maionesa casolana amb oli de 0, 4 º, el rovell d'ou, l'alvocat reservat i la salsa de soja.
Comencem batent el rovell i afegim molt lentament un fil d'oli fins que vagi emulsionant.
Notes
Servim l'amanida de pasta sobre un llit de talls de gall dindi. Acompanyem amb la maionesa de soja.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1441 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.