Fritada de pasta (2)
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta cuita del dia anterior
- Ous
- Falca de formatge parmesà per ratllar
- Sal i pebre
- 1 ceba
Elaboració
Picar la ceba i sofregir lentament amb una mica d'oli,
Quan estigui al punt desitjat, afegir la pasta als ous prèviament batuts amb el formatge parmesà ratllat, salpebra al gust, Remenar el conjunt i quallar a la paella com si féssim una truita, donar-li la volta i servir
Notes
Recepta molt fàcil per aprofitar una resta de pasta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1104 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.