Canelons de bacallà amb bolets, all i julivert

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de bacallà remullat sense espina i tallat a filets ben prims
  • 300 g de bolets variats o d’una única varietat (segons temporada)
  • 2 alls
  • 2 branques de julivert
  • 200 g de formatge ratllat
  • pebre negre
  • oli d’oliva
  • sal
  • mantega

Per a la beixamel:

  • 5 dl de llet
  • 80 g de mantega
  • 40 g de farina
  • sal

4 racions

Elaboració

Talleu els bolets a trossets petits i salteu-los a la paella amb oli, amb all, julivert i un pols de sal i pebre negre acabat de moldre. Emboliqueu els bolets dins dels filets de bacallà com si fossin canelons i col•loqueu-los en una plàtera que pugui anar al forn. Prepareu una beixamel posant a bullir la llet en un cassó i en un altre feu-hi fondre la meitat de la mantega. Quan estigui fosa, afegiu-hi la farina i deixeu-ho coure un parell de minuts. Aboqueu-hi la llet calenta i remeneu-ho. Ha de coure encara un minut més. Comproveu-ne el punt de sal. Poseu la beixamel al damunt del bacallà, escampeu-hi formatge ratllat i una mica de mantega. Poseu-ho a gratinar al forn i, quan ja estigui ben gratinat, serviu-ho.

Notes

Quan hagueu muntat els canelons, podeu passar-los per farina blanca i ou batut abans de posar-los a la plàtera per gratinar-los.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: