Canelons de bacallà amb bolets, all i julivert
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de bacallà remullat sense espina i tallat a filets ben prims
- 300 g de bolets variats o d’una única varietat (segons temporada)
- 2 alls
- 2 branques de julivert
- 200 g de formatge ratllat
- pebre negre
- oli d’oliva
- sal
- mantega
Per a la beixamel:
- 5 dl de llet
- 80 g de mantega
- 40 g de farina
- sal
4 racions
Elaboració
Talleu els bolets a trossets petits i salteu-los a la paella amb oli, amb all, julivert i un pols de sal i pebre negre acabat de moldre. Emboliqueu els bolets dins dels filets de bacallà com si fossin canelons i col•loqueu-los en una plàtera que pugui anar al forn. Prepareu una beixamel posant a bullir la llet en un cassó i en un altre feu-hi fondre la meitat de la mantega. Quan estigui fosa, afegiu-hi la farina i deixeu-ho coure un parell de minuts. Aboqueu-hi la llet calenta i remeneu-ho. Ha de coure encara un minut més. Comproveu-ne el punt de sal. Poseu la beixamel al damunt del bacallà, escampeu-hi formatge ratllat i una mica de mantega. Poseu-ho a gratinar al forn i, quan ja estigui ben gratinat, serviu-ho.
Notes
Quan hagueu muntat els canelons, podeu passar-los per farina blanca i ou batut abans de posar-los a la plàtera per gratinar-los.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1722 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.